I'm with

Janne Aaltonen
Toimitusjohtaja
“Elmo on toimialan ainoa yritys, jossa asiakas on aidosti prioriteetti #1 kaikessa tekemisessä ja päätöksenteossa. Palvelu on ainutlaatuisen yksilöllistä, mutta valikoima ICT-alan laajin. Varmistamme yrityksesi menestyksen – nyt ja tulevaisuudessa.”
Mika Ahola
Avainasiakaspäällikkö
“Elmon kumppanina voi rauhassa keskittyä omaan liiketoimintaan ja satsata kaikki ydinosaamiseen. Me hoidamme ICT-asiat. Piste.”
Heikki Lampinen
Avainasiakaspäällikkö
“Emme halua vain ratkaista ongelmia vaan huolehtia, ettei niitä tule edes vastaan. Siksi IT-ympäristön toiminnan ja tietoturva-asiat voi hyvillä mielin jättää Elmon osaaviin käsiin ja keskittyä omaan päätoimeen.”
Vesa Pääkkönen
Myyntijohtaja
“Meille hyvä palvelu on sitä, että ollaan asiakkaan kanssa samalla puolella pöytää. Tehdään asiat niin hyvin, että asiakassuhde syvenee kumppanuudeksi. Ennakointi, nopea reagointi ja ihmiset ovat toimintamme ytimessä.”
Kari Koivisto
Palvelujohtaja
“Elmo välittää paitsi asiakkaistaan myös yhteiskunnasta ja ympäristöstä. Vastuullisuus on meille ennen kaikkea tekoja; jokaista myytyä työasemaa kohden istutamme puun. Se on meidän tapamme kompensoida toimialamme hiilijalanjälkeä.”
Mikko Äijälä
Liiketoimintapäällikkö, Taloyhtiömyynti
“Muutos kiinteistö-,taloyhtiö- ja rakennusmaailmassa kiihtyy jatkuvasti, mutta meidät tavoittaa aina helposti ja asiat viedään maaliin tehokkaasti. Poikkeuksellinen asiakastyytyväisyys ja pitkät kumppanuudet - niistä olemme ylpeitä.”
Jenni Hyry
Markkinointi- ja viestintäpäällikkö
“Täällä on ihmisillä aito lupa kehittää ja räätälöidä palvelua asiakkaan parhaaksi. Kun ollaan tarpeeksi sisällä kumppanin liiketoiminnassa, nähdään myös mistä hänen asiakkaansa hyötyvät.”
Sakari Siren
ICT-Asiantuntija
“Nautin työssäni ongelmanratkaisusta ja siitä, että voin ennakoivasti parantaa asiakkaan työpäivää. Huolehdin järjestelmät ja tietoturva-asiat kuntoon ennen kuin asiakas edes huomaa niiden vanhentuneen.”
Samuel Kallio
Kehityspäällikkö
“Muuttuvassa ICT-ympäristössä Elmo on täysin tarpeen mukaan skaalautuva kumppani projektinhallintaan ja käytön opastukseen. Asiakkaat saavat kokoon katsomatta parasta palvelua tiukassakin aikataulussa."
Sari
Asiakaspalvelupäällikkö
“Meille asiakaspalvelu tarkoittaa sydäntä, vastuuntuntoa ja aitoa halua auttaa. Kumppanin haaste selvitetään, vaikka se menisi yli asiakkuusraamien tai oman ydinosaamisen.”
Taina Tuomisto
Tietohallinnon asiantuntija
“Tietohallinnon asiantuntijana innostun siitä, kun löydän asiakkaan haasteeseen oikean ratkaisun ja pääsen toteuttamaan sitä. Meillä on Elmossa ihan mahtava meininki!”
Tapani Mäkinen
Kehityspäällikkö
“Kumppanuus tarkoittaa, että ollaan syvällä sparraamassa asiakkaan liiketoiminnassa. Kun kommunikointi sujuu ja tieto on ajan tasalla, voidaan proaktiivisesti tarjota parempia ratkaisuja.”
Ville Heinäjoki
ICT-asiantuntija
“Asiakkaidemme haasteet ovat meille mahdollisuuksia osoittaa, että olemme aina luottamuksen arvoisia. Vastavuoroisesti toisiltamme oppien olemme yhdessä toimialojemme mestariainesta.”
Rekry
Juuri sinä?
Elmolaiseksi
"Vahva kasvu edellyttää vahvoja osaajia. Haluaisitko päästä työyhteisöön, jossa odottaa innostuneet ja asiantuntevat kollegat? Lähetä meille avoin hakemus ja kerro kuinka sinun osaamisesi tekee yrityksestämme paremman. "

Tehdäänkö yrityksestäsi parempi?

Ota yhteyttä