I’m with

Janne Aaltonen

Toimitusjohtaja

“Elmo on toimialan ainoa yritys, jossa asiakas on aidosti prioriteetti #1 kaikessa tekemisessä ja päätöksenteossa. Palvelu on ainutlaatuisen yksilöllistä, mutta valikoima ICT-alan laajin. Varmistamme yrityksesi menestyksen – nyt ja tulevaisuudessa.”

Mika Ahola

Avainasiakaspäällikkö

“Elmon kumppanina voi rauhassa keskittyä omaan liiketoimintaan ja satsata kaikki ydinosaamiseen. Me hoidamme ICT-asiat. Piste.”

Heikki Lampinen

Avainasiakaspäällikkö

“Emme halua vain ratkaista ongelmia vaan huolehtia, ettei niitä tule edes vastaan. Siksi IT-ympäristön toiminnan ja tietoturva-asiat voi hyvillä mielin jättää Elmon osaaviin käsiin ja keskittyä omaan päätoimeen.”

Vesa Pääkkönen

Myyntijohtaja

“Meille hyvä palvelu on sitä, että ollaan asiakkaan kanssa samalla puolella pöytää. Tehdään asiat niin hyvin, että asiakassuhde syvenee kumppanuudeksi. Ennakointi, nopea reagointi ja ihmiset ovat toimintamme ytimessä.”

Kari Koivisto

Palvelujohtaja

“Elmo välittää paitsi asiakkaistaan myös yhteiskunnasta ja ympäristöstä. Vastuullisuus on meille ennen kaikkea tekoja; jokaista myytyä työasemaa kohden istutamme puun. Se on meidän tapamme kompensoida toimialamme hiilijalanjälkeä.”

Jenni Hyry

Markkinointi- ja viestintäpäällikkö

“Täällä on ihmisillä aito lupa kehittää ja räätälöidä palvelua asiakkaan parhaaksi. Kun ollaan tarpeeksi sisällä kumppanin liiketoiminnassa, nähdään myös mistä hänen asiakkaansa hyötyvät.”

Sakari Siren

Järjestelmäasiantuntija

“Nautin työssäni ongelmanratkaisusta ja siitä, että voin ennakoivasti parantaa asiakkaan työpäivää. Huolehdin järjestelmät ja tietoturva-asiat kuntoon ennen kuin asiakas edes huomaa niiden vanhentuneen.”

Sari Toivola

HR-päällikkö

“Jotain hyvästä fiiliksestä kertoo työpaikan imu. Meillä on lukuisia paluumuuttajia, jotka ovat jossain vaiheessa lähteneet uusiin haasteisiin, mutta palanneet takaisin.”

Taina Tuomisto

Tietohallinnon asiantuntija

“Tietohallinnon asiantuntijana innostun siitä, kun löydän asiakkaan haasteeseen oikean ratkaisun ja pääsen toteuttamaan sitä. Meillä on Elmossa ihan mahtava meininki!”

Tapani Mäkinen

Kehityspäällikkö

“Kumppanuus tarkoittaa, että ollaan syvällä sparraamassa asiakkaan liiketoiminnassa. Kun kommunikointi sujuu ja tieto on ajan tasalla, voidaan proaktiivisesti tarjota parempia ratkaisuja.”

Ville Heinäjoki

ICT-asiantuntija

“Asiakkaidemme haasteet ovat meille mahdollisuuksia osoittaa, että olemme aina luottamuksen arvoisia. Vastavuoroisesti toisiltamme oppien olemme yhdessä toimialojemme mestariainesta.”

Marko Niskanen

Kehityspäällikkö

"Kehitämme & kokeilemme yhteistyössä asiakkaidemme kanssa ratkaisuja energiankäytön tehostamiseen, palveluiden hiilineutraaliuteen sekä kiertotalouden ratkaisuihin."

Janne Ahola

Asiakaskokemusarkkitehti

“Käyntikortissani voisi yhtä hyvin lukea “sparraaja” eli olen asiakkaan luottokaveri ja tuki kriittisissä pisteissä. Myös sisäisesti Elmolla ollaan kuin perhettä – tässä jengissä on kyllä jotain ihmeellistä.”

Juhani Koskinen

Avainasiakaspäällikkö

"Olemme huomanneet, että oikeankokoinen toimija on asiakkaillemme tärkeä. Erityisesti ketteryytemme ja skaalautuvuutemme ovat kysyttyjä myös uusilla toimialueillamme."

Matias Keskitalo

Myyntineuvottelija

"Olen huomannut, että tässä busineksessa se kaikkein kovin laji on asiakastyytyväisyys. Parhaiten tyytyväisiä asiakkaita tekevät tyytyväiset tekijät. Siihen meillä Elmolla panostetaan paljon."

Elmo Henkilöhahmo
Juuri sinä?

Elmolaiseksi

"Vahva kasvu edellyttää vahvoja osaajia. Haluaisitko päästä työyhteisöön, jossa odottaa innostuneet ja asiantuntevat kollegat? Lähetä meille avoin hakemus ja kerro kuinka sinun osaamisesi tekee yrityksestämme paremman. "

Tehdäänkö yrityksestäsi parempi?