im-with-elmo

Tarjoamme täydelliset ICT-palvelut

Mutta totta puhuen, työtämme on tehdä sinun yrityksestäsi parempi. Tai arjestasi sujuvampaa ja viihtyisämpää. Tähän meillä on tarjota alan kovimmat tietoliikenne-, viestintä- ja ICT-ratkaisut.

Sanomme kuitenkin tämän suoraan: teknologian hallitseminen on ihan perusasia. Meidät erottaa muista ennen kaikkea asenne. Ja ihmiset, joiden kanssa on hyvä tehdä töitä. Jokaisella elmolaisella on paitsi asiantuntemusta myös päätösvaltaa. Siksi ryhdymme toimeen heti tarpeen vaatiessa ja hommat hoituvat ketterästi loppuun saakka. Voit luottaa siihen, että olemme läsnä ja autamme nopeasti ongelmatilanteissa, jopa ennen kuin ongelmia ilmenee.

Mielestämme alan paras palvelu on sitä, että ajattelee kaiken aina asiakkaan näkökulmasta. Tuntee asiakkaansa ja osaa ennakoida myös tulevia tarpeita.

2003
perustamisvuosi
80
elmolaista
Koko Suomi
operointialue
15,8
miljoonan euron liikevaihto vuonna 2017
50
henkilöstön viihtyvyyttä parantavaa tilaisuutta vuodessa
28 000
juotua kahvikupillista

Meidän yrityksemme tekee teidän yrityksestänne paremman.

Olemme kumppanisi kaikissa ICT-asioissa ja toimialan ketterä edelläkävijä

Yrityksesi arjessa huolehdimme, että hommat rullaavat. Kehitämme jatkuvasti uusia asiakaslähtöisiä innovaatioita. Asiakaspalvelijamme, asiantuntijamme ja asentajamme ovat käytettävissä, ja oma yhteyshenkilösi palvelee kasvotusten aina halutessasi. Sitten ovat tietysti monipuoliset itsepalvelukanavat, joiden kautta teet kaikki laite- ja ohjelmistohankinnat muutamalla klikkauksella.

Isännöitsijä ja asukas – olemme apunasi

Taloyhtiöissä on eroja. Elmon kumppanina yhtiösi kuuluu niihin parhaimpiin. Yhteydet ja taloyhtiön sisäisen tiedottamisen toimivuus vaikuttavat merkittävästi asumismukavuuteen. Isännöitsijän homma on tehokkaampaa ja mukavampaa, kun työvälineet ovat ajan tasalla ja asukkaat tyytyväisiä. Elmon kautta saa sujuvasti hoidettua kaikki taloyhtiön yhteys- ja yhteydenpitoasiat nykytilan mittauksesta nopean valokuituverkon asennukseen ja ylläpitoon sekä digitaaliseen tiedottamiseen. Lisäksi tarjolla on tietysti valtava valikoima viihdettä ja muita lisäpalveluja – asiantuntevaa asiakaspalvelua unohtamatta.

Solita

Tehdäänkö yrityksestäsi parempi?

Ota yhteyttä