"Toimivat verkkoyhteydet on meidän yrityksen menestyksen perusedellytys."

Kari Hippolin, IT Manager
Solita Oy
Case Solita Oy
Yrityksen koko

50 mil.+ Liikevaihto
500+ Henkilöstö

On asioita, joita meidän ei ole yksinkertaisesti järkevä tehdä itse

Solita on suomalainen teknologia-, strategia- ja designyritys, jonka työtä on valjastaa ihmisymmärrys ja älykkäät teknologiaratkaisut palvelemaan parempaa elämää. Olemme muutosvoima, joka luo uusia toimintatapoja, palveluja ja teknologiaratkaisuja uudistaen yrityksiä ja yhteiskuntaa.

Edellytämme, että kumppanimme on aidosti menossa mukana, ja heillä on halua ymmärtää liiketoimintaamme. Tehdä töitä menestyksemme eteen, kysyä ja kyseenalaistaa. Annan Elmon Miksulle plussat siitä, että hän jaksaa aina kysellä. Tällaista kumppania ei ole vaikea pitää mukana muutoksessa.

Asiakassuhteen alussa Elmo on tarjonnut meille toimivat valtakunnalliset tietoliikenne- sekä mobiiliyhteydet, jotka on meidän omien toimintojen ja projektien onnistumisen perusedellytyksiä. Muuten porukka täällä ei pysty tekemään töitä. Yli kymmenvuotisen yhteisen historiamme aikana mukaan on tullut konesalipalveluita, työasemia ja laitteita.

Meidän ei yksinkertaisesti ole järkevä tehdä kaikkia asioita itse. Elmolla on siihen osaavampaa porukkaa. Ja aidosti mahdollisuus käyttää aikaa, jotta asiat meillä toimisivat parhaalla mahdollisella tavalla.

  • Kari Hippolin, IT Manager, Solita Oy
Elmon toimistolta

Lisää kumppanuustarinoita

Referenssi

Kopar Oy

ICT-ulkoistus on kumppanin päästämistä rattiin.
Referenssi

Halftime Oy

Palvelu on kaiken ytimessä. Se, että puhutaan selkokielellä ja apua saa, kun sitä tarvitaan.
Referenssi

A-Insinöörit Oy

Allianssi vaatii poikkeuksellista rohkeutta sekä tilaajalta että toimittajalta, ja on sitä mitä kutsutaan kumppanuukseksi isolla K:lla

Tehdäänkö yrityksestäsi parempi?