"Halusimme paikallisen toimijan, jonka kanssa tekeminen on nopeaa ja meille räätälöityä."

Jussi Numminen, Head of Radio Strategy, IPR
Wirepas Oy
Case Wirepas Oy
Yrityksen koko

2 mil.+ Liikevaihto
30+ Henkilöstö

Tavoite on, että vuonna 2022 miljardissa laitteessa on meidän kehittämä protokolla

IOT (internet of things) on erottamaton osa digitalisaatiota. IOT:n haasteellisuus ja samalla potentiaali on siinä, ettei ole olemassa yhtä toimintalogiikka vaan tuhansia käyttöaplikaatioita; laite ja palvelu räätälöityvät kulloiseenkin tilanteeseen. Yhteistä on kuitenkin se, että laitteiden on pystyttävä kommunikoimaan. Wirepas tuo älyä laitteiden välille ja kehittää tapoja automatisoida laitteiden välistä toimintaa.

Kehittämämme ohjelmisto on bisneksemme ydin, joten sen pitää olla aukottomasti suojattu. Kumppanuutemme Elmon kanssa perustuukin sataprosenttiseen luottamukseen. Ehdoton edellytys on, että palveluntarjoaja on Suomessa, sillä paikallisen kumppanin kanssa saadaan palvelut räätälöityä ja hommat nopeasti hoidettua – usein kasvokkain. Elmon Ville käy täällä paikan päällä varsin usein.

Myyntikonttoreita meiltä löytyy jo Englannista, Saksasta, Ranskasta, Koreasta, Yhdysvalloista ja Australiasta. Kasvumme on vauhdikasta ja tarvitsemme muun muassa nopeita laitetoimituksia, myös ulkomaille. Kansainvälistyminen on yhteinen haasteemme ja luotto Elmoon on luja. Tavoite on se, että vuonna 2022 miljardissa laitteessa on meidän tekemä ja kehittämä protokolla.

  • Jussi Numminen, Head of Radio Strategy, IPR, Wirepas Oy
Wirepas Oy

Lisää kumppanuustarinoita

Referenssi

Huippuenergia Oy

Hirveä määrädataa ilman analytiikkaa on vain kovalevyntäytettä. Siksi tarvitaan koneälyä.
Referenssi

Tevella Oy

Liiketoiminta siirtyy yhä enemmän verkkoon, haluttiin tai ei. Siten IT:n rooli kasvaa väistämättä.
Referenssi

Kopar Oy

ICT-ulkoistus on kumppanin päästämistä rattiin.

Tehdäänkö yrityksestäsi parempi?