Elmon ratkaisut taloyhtiöille

Elmon taloyhtiöliiketoiminta ponnistaa alueen ylivoimaisesti parhaasta palvelusta. Asiantuntija- ja asentaja-apua on aina ketterästi saatavilla, Talo Kuitu -palvelun asennuspäivänä vieläpä veloituksetta. Suositteluindeksimme on selvästi yli alamme keskiarvon, ja päivittäin saamamme palaute todiste poikkeuksellisesta asiakastyytyväisyydestä.

Yhteydet

Kun panostaa laadukkaaseen kiinteään verkkoon, asukkaat surffailevat netissä sutjakkaasti, eikä naapuria häiritä ärräpäillä. Siksi emme tyydy tarjoamaan ”ihan kivaa” kiinteistöliittymää, vaan panostamme yhteyksien laatuun ja nopeuteen. Talo Kuitu -palvelu nostaa taloyhtiösi uudelle tasolle: palvelun halutuin perusnopeus on nimittäin 100/100 Mbit/s.

Taloyhtiöpäättäjälle Talo Kuitu on pakettiratkaisu, johon tarvitaan vain hankintapäätös: me hoidamme kaiken muun asukasviestinnästä asennukseen. Asentaja-apu on asukkaille ilmaista kytkentäpäivänä – pieni elmomainen etu, jota et muualta saa.

www

TV-palvelut

Kaapelitelevisioverkko on harava-antennia varmempi vaihtoehto, sillä sen kautta nautit tv-tarjonnasta ilman häiriöitä kuvan- ja äänenlaadussa – säästä riippumatta. Ja myös asennusapua on luonnollisesti saatavilla kauttamme. Kytkentäpäivänä vieläpä täysin veloituksetta.

tv

Lisäpalvelut taloyhtiön asukkaille

Hyvä asukas, netissä on myös vaaran paikkoja, mutta Elmon Turvapaketti-palvelu hätistää haittaohjelmat ja virukset laitteiden kimpusta, oli sitten kyse läppäristä, tabletista tai mobiilista. Surffailun lisäksi Turvapaketti suojaa online-shoppailun ja verkkopankkiliikenteen. Lisäpalveluihin kuuluu myös Nettiluuri-palvelu, jonka kautta voit halutessasi säilyttää ripauksen nostalgiaa – lankapuhelinnumerosi.

palomuuri

Taloyhtiöviestintä

Tärkeä osa isännöitsijän ammattitaitoa on ajantasainen viestintä, johon rappunäyttö on kustannustehokas ratkaisu. Digitaaliset rappunäytöt tavoittavat ohikulkevat asukkaat helposti, ja tieto liikkuu kuin itsestään. Näyttöjen sisällöt päivitetään näppärästi verkossa, ja ruudulla voi pyörittää taloyhtiön tiedotteiden lisäksi vaikkapa bussiaikatauluja tai päivän säätietoja. Digitaaliset ratkaisut asukasviestinnässä nostavat myös taloyhtiön arvoa.

n-ytt

Innovaatiot

Miltä kuulostaisi ilmainen lämmitys palveluna? Elmo kehitti yhteistyössä konesali IOT- ja kiinteistöautomaatiotuotteita valmistavan Qarnotin kanssa yksinkertaisen ratkaisun, jossa datan käytöstä syntyvää hukkalämpöä hyödynnetään kiinteistön lämmitykseen. Elmon taloyhtiö- tai kiinteistöasiakas ostaa lämmityksen palveluna palvelinpatterin muodossa, ja palvelimien laskentakapasiteetti hyödynnetään tarjoamalla sitä eteenpäin. Kaikki voittavat, sillä lämmityspalvelun asiakas maksaa ainoastaan palvelumaksun ja suojautuu samalla energiahintojen vaihtelulta.

l-mp-patteri

Elmon asiantuntijat ovat apunasi

Isännöitsijä tai taloyhtiöpäättäjä, Äijälän Mikko odottaa yhteydenottoasi +358 (0) 44 047 4460, mikko.aijala@elmo.fi

Kenkkuileeko kannettavan verkko? Pätkiikö Netflix? Eikö äly-tv suostu yhteistyöhön? Ei kannata repiä pelihousuja. Me ratkomme pulmasi mielellämme!

Asiakaspalvelijamme auttavat ripeästi numerossa 03 455 1000. Ja tietysti Elmon asiantuntijat saapuvat setvimään pulmatilanteet tarvittaessa myös paikan päälle.

Ota yhteyttä