Laitehankinta

Kun laitteet ovat kunnossa, on työpäivä parempi

Jos porukka on liikenteessä paljon, täytyy mobiililaitteiden ja niiden hallinnan toimia täydellisesti. Tai ehkä tietoteknisten työkalujen päivitys on tullut ajankohtaiseksi? Mitä laitteita yrityksellä on ja missä ne ovat? Minkä ikäisiä ne ovat, ja koska hankkia uusia?

Kysymyksiä ja tarpeita on niin paljon kuin on yrityksiäkin, ja hyvä niin.

Oikein valituilla laitteilla saadaan merkittävästi tehoa työpäivään – sisäisestä viestinnästä ja digitaalisen ympäristön turvallisuudesta puhumattakaan.

Meidät tunnetaan erityisesti henkilökohtaisesta palvelusta, mutta verkkokaupastamme laitehankinnat sujuvat myös kätevästi. Elmon asiantunteva asiakaspalvelu on aina puhelun päässä, jos parasta laitetta ei meinaa löytyä tai kaipaat apua taikka vaan vahvistusta päätökselle.

Saatavuus verkkokaupassamme on omaa luokkaansa ja hinnat kilpailukykyisiä. Tilaaminen kaupastamme on helppoa, ja tilaushistoria tallentuu automaattisesti. Laitteet saa tarvittaessa esiasennettuna ja paikalleen toimitettuna. Ja kun kauttamme hankitut laitteet tulevat elinkaarensa päähän, huolehdimme niistä asianmukaisesti tuolloinkin. Kierrätämme.

Laaditaanko yhdessä yrityksellenne paras laitekanta?

Verkkokauppa

Elmon verkkokauppa on markkinoiden yksilöllisin ja kattavin. Se on suunnattu yli 10 henkeä työllistäville yrityksille tai organisaatioille, joilla on toistuvia laitetarpeita ja halu hoitaa tilaukset ripeästi.